Foto’s uit je studententijd

Studeren doe je maar een keer in je leven, en de huidige generatie heeft een geluk en voorsprong op de oudere generatie. Ze hebben camera en hun mobieltje altijd bij zich en zodoende is die mooie tijd gegarandeerd vastgelegd. Die foto’s zijn een leuke herinnering aan de vrijheid, feesten en het volwassen worden. Maar kunnen die foto’s meer zijn dan een plaatje over een bijzondere tijd? Tegenwoordig wordt het steeds populairder om voor een feestje wat foto’s op bierviltjes te laten afdrukken. Op een avond met oude studiegenoten is dat een binnenkomer. De verhalen over de studententijd, en de avonturen je met elkaar hebt beleefd, komen vanzelf. Waarschijnlijk worden de verhalen mooier en sterker dan ze waren, maar dat hoort er bij. De hoogtepunten wil je graag onthouden.

Om het feest nog leuker te maken, zou je enkele glazen met foto’s kunnen laten bedrukken. Je kunt het trouwens zo gek maken als je zelf wilt, want je kunt overal foto’s op laten drukken: t-shirts, borden, kaarsen, om maar enkele mogelijkheden te noemen. Ben je niet zo’n feestganger, maar hecht je wel waarde aan die oude foto’s? Maak er dan een boek van. Er zijn diverse bedrijven die fotoboekjes drukken en dat ziet er al snel geweldig uit. Deze fotoboeken hebben meestal een standaard ontwerp dat je van de site kunt downloaden. Je hoeft die foto’s er alleen maar in te plaatsen en je studententijd is voor altijd vereeuwigd. Het is overigens ook leuk om dit aan een studiogenoot cadeau te doen. Daar kan je een ander flink mee verrassen, vooral als het alweer een aantal jaar geleden is dat jullie zijn afgestudeerd. Het is sowieso een leuk idee om een foto ergens op te laten drukken als er iets te vieren valt.

Tags: ,